Zipová vložka pro každý organizér

V dnešní době není výjimkou, že designéři předních luxusních značek navrhují většinu svých bestsellerů bez zipu, či jiné možnosti zavření. 

Jedná se jak o malé, tak o velké kabelky typu shopper, které jsou ideální na každodenní nošení. Mezi takové nejpopulárnější modely patří například kabelka Neverfull od Louis Vuitton, Dior Book Tote od Dior, Cabas Phantom od Celine nebo Shopping od Saint Lauren. Do těchto kabelek se vejde vše každé mamince, právničce, manažerce i studentce. Z vlastní zkušenosti ale všechny moc dobře víme, že kabelky bez zipu nejsou moc praktické. Ať už jezdíte do práce MHD, kde se pohybuje dost kapsářů, nebo jezdíte autem, kde se kabelka při prudkém brzdění snadno vysype na zem, je rozhodně praktické mít možnost kabelku občas bezpečně uzavřít.

Často se tedy setkáváme s dotazy, zda je možnost ušít organizér do kabelky za zip. Proto pro Vás máme možnost objednat si k organizéru Odnímatelnou zipovou vložku. Díky této vložce, která je k organizéru připevněna suchým zipem budete mít všechny Vaše věci v bezpečí. Pokud by Vám měla zipová vložka zrovna překážet, můžete ji snadno odepnout a využít později. 

 

Pro lepší představu, jak může taková zipová vložka zjednodušit Váš život, jsme pro Vás natočili krátké video.

 

 

Odnímatelnou zipovou vložku najdete v kategorii Personalizace. Pokud objednáváte více organizérů a pouze jednu vložku, tak nám nezapoměňte do poznámky v posledním kroku objednávky napsat, pro který organizér si vložku budete přát.

Zipovou vložku není bohužel možné doobjednat k již ušitému organizéru.