Kam s kabelkou v restauraci?

Kabelka je nepostradatelným doplňkem každé ženy. Bez kabelek se nevydáváme z domu ani na krok, protože díky nim máme po ruce všechny nezbytnosti, které budeme potřebovat. Ať už jde o sobotní oběd, meeting v kavárně, nedělní brunch, dámskou jízdu nebo romantickou večeři, kabelka je s námi všude. Přesto nemusí být vždy snadné najít bezpečné místo, kam kabelku odložit. 

 

Jak ale správně zacházet s kabelkou v restauraci?

 

Pamatujte, že kabelky by nikdy neměly být umístěny na stůl, na opěradlo židle a rozhodně ne na zem! Tyto způsoby umístění jsou považovány za velké společenské faux pas.

Podle etikety by mela být kabelka umístěna na židli za Vámi. Žena by měla správně sedět pouze na jedné třetině židle, aby se nehrbila. Díky tomu vzniká prostor, kam se dá kabelka položit. Tato varianta. však může být riziková, protože kabelka není po neustálým dohledem a to může lákat zloděje. V některých luxusních restauracích mohou nabízet speciální stoličky určené k odložení kabelky, ale tato praxe u nás zatím není příliš běžná. Další variantou je položení kabelky na klín a překrytí ubrouskem, to ale není příliš pohodlné a u velkých kabelek se to nehodí.

 

Nejlepším řešením je mít při sobě speciální háček na kabelku, který umožňuje její zavěšení na stůl. Díky háčku máte kabelku stále pod kontrolou a na dosah

 

 

S ohledem na rostoucí nároky na design jsme pro Vás připravili nový model luxusního háčku, který kombinuje praktičnost s minimalistickým vzhledem. Naše nové háčky jsou navrženy tak, aby dokonale doplnily dekor každého stolu. Díky luxusní černé barvě se hodí k jakékoliv kabelce, ať už se zlatými nebo stříbrnými detaily. Háčky jsou navíc velmi kompaktní, lze je rychle složit či rozložit a v kabelce nezabírají téměř žádné místo. 

 

S tímto novým modelem mimo jiné ušetřit místo v kabelce, protože nabízí jedinečnou 2v1 funkci, kterou ocení každá z Vás. Háček v sobě ukrývá malé zrcátko. Takže si kdykoliv během dne budete moci zkontrolovat, za je Váš make-up stále perfektní. 

 

Tak neváhejte a pořiďte si tento nepostradatelný doplněk pro Vaší kabelku. Věřte, že služby našeho háčku oceníte Vy i Vaše milovaná kabelka. 

 

2_2         4         1