Toiletry 26 jako kabelka

Pochette Toilette 26, známá také pod názvem Toiletry 26, je jedním z nejoblíbenějších doplňků s ikonickým monogramem od luxusní značky Louis Vuitton. Původně byla navržena jako kosmetická taštička. Díky svému praktickému tvaru a dostupné ceně se ale rychle stala vyhledávaným doplňkem pro každodenní nošení. Tento kousek si získal srdce jak žen, tak mužů, kteří ho rádi využívají jako praktické psaníčko.

 

Avšak ne vždy je nošení psaníčka v ruce ideální. Proto jsme se rozhodli najít řešení, které by tento malý nedostatek odstranilo. Vznikl tak unikátní organizér s úchyty na řetízek nebo popruh, proměňující běžné psaníčko ve stylovou kabelku. Kovové úchyty v ladící zlaté barvě nijak neruší vzhled této taštičky a umožňují Vám tak plně využít jejího potenciálu.

 

Ať si připnete k organizéru jemný řetízek či robustnější verzi s většími oky, Váš outfit bude vždy působit stylově. Tyto i další řetízky najdete v naší sekci doplňků. Pro sofistikovanější look doporučujeme připevnit k organizéru úzký hedvábný šátek, známý jako Bandeau (Louis Vuitton), nebo také Twilly (Hermès).

 

Rozšiřte si možnosti Vašeho oblíbeného psaníčka s naším jedinečným organizérem pro Pochette Toilette 26. V následujícím videu se můžete přesvědčit jak jednoduchá tato transformace může být.